Nuförtiden är det mycket vanligt att barn håller en nalle i sina händer. Den här leksaken är väldigt mjuk och älskvärd, det är därför barn älskar dem mycket. Vad vi ser är att nallebjörnen är bara ett leksak som inte är så viktigt för barnen men det är väldigt viktigt i ett barns liv. Det är en väsentlig del av deras uppfostran. Jag ska berätta varför nallebjörn är nödvändig för varje barn.

Det finns något mer än attraktion bakom detta och vi vet det genom vetenskap.
Enligt lag kan en gravid kvinna få en mammaledighet men det är inte så länge att hon kan få tillräckligt med tid för sitt barn. Forskning fann att de barn som har arbetande mödrar, får inte tillräckligt med tid hos sina mammor. Deras mammor brukar få dem att vara engagerade med flera mjuka leksaker och nallebjörnen är den populäraste stoppade leksak i mjuka leksaker. Eftersom dessa leksaker gör att barn känner att deras mammor är med dem.

Barnet kommer så nära sin nalle att han försöker börja samtal med nalle barnet. Och det här är ganska chockerande också. Men som jag sa att vetenskapen vet allt. Vetenskapen säger att när ett barn tillbringar en lång tid med en nalle då tycker han att nalle med ansikte är som sin förälder och han försöker prata med nalle. I sin oskuld gör han något som är osannolikt. Men när det finns vetenskap involverad i det så är det en sak att tro på.

Det är därför som många psykologer och socialarbetare föredrar nallebjörnar till barnoffer eller patienter som förlorat sina föräldrar och familjer. Och i en sådan situation är nallebjörnar de enda saker som kan göra dem lyckliga och få dem att känna att deras föräldrar är med dem. Att ha en mjuk leksak speciellt en nallebjörn gör dem trygga. Och det är bra för dem om de håller leksakerna med dem så länge de kan.

Det viktigaste är att ha en nalle är kostnadseffektiv för föräldrarna och för barnet också. Samhället förklarar det pinsamt, men som föräldrar måste du välja vad som är bra för ditt barn. Och du måste tro att att ge barnet tillåtelse att bära en nalle med honom är inte ett pinsamt beslut. Detta kommer att göra deras barndom fantastisk och deras vuxenliv också.
Så, om ditt barn kräver en nalle, så få honom bara och känner dig glad att se ditt barns glada ögonblick med den nallebjörnen.